
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 26,40 LEI
Autor(i): I. Marinescu
Editura: Tehnica
Anul apariției: 1972
Nr. pagini: 179 pagini
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică
1. Produse aromatizante
2. Substante aromatice sintetice
3. Concentrate de arome
Comandă online Adaosuri in produsele alimentare la 26,40 lei scrisă de I. Marinescu, tiparită la editura Tehnica în anul 1972 cu un număr de 179 pagini. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Adaosuri in produsele alimentare nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Prognoza tehnico-economica in industria alimentara
Ceres
Vintila Rotaru, Niculaie Niculescu
187 pagini
An: 1978
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Ghid profesional in alimentatia publica
Tehnica
Stere Stavrositu
311 pagini
An: 1982
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al V-
Tehnica
Ion Arisanu, Teodora Teodorescu
528 pagini
An: 2001
Organe de masini
Didactica si Pedagogica
Alexandru Chisiu
840 pagini
An: 1976
Probleme de termotehnica
Didactica si Pedagogica
Nicolae P. Leonachescu
544 pagini
An: 1977
Metode de analiza a calitatii produselor - calimetria in economia forestiera -
Ceres
Florin Vasiliu
348 pagini
An: 1980
Statica constructiilor si beton armat (Petre, Pavel)
Didactica si Pedagogica
D. Petre, C. Pavel
157 pagini
An: 1981
Indrumar de lucrari practice la laboratorul de mecanica (Irimiciuc...)
Institutul Politehnic Iasi
N. Irimiciuc
218 pagini
An: 1984