Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 37,00 LEI
Autor(i): Mircea Albu , Victor Argesiu
Editura: Tehnica
Anul apariției: 1954
Nr. pagini: 323 pagini
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică
Din cuprins:
Productia laptelui
Prelucrarea laptelui
Analiza laptelui si a produselor lactate
Comandă online cartea "Tehnologia laptelui si a produselor lactate" la 37,00 lei scrisă de Mircea Albu , Victor Argesiu, tiparită la editura Tehnica în anul 1954 cu un număr de 323 pagini. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul "Tehnologia laptelui si a produselor lactate" nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Prognoza tehnico-economica in industria alimentara
Ceres
Vintila Rotaru, Niculaie Niculescu
187 pagini
An: 1978
Laptele aliment si materie prima
Tehnica
Constantin Patrascu
183 pagini
An: 1985
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Ghid profesional in alimentatia publica
Tehnica
Stere Stavrositu
311 pagini
An: 1982
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Indrumar de notiuni si lucrari practice in ameliorarea plantelor
Sitech
Ovidiu Panita
131 pagini
An: 2010
Operatii tehnologice si metode de analiza si control in industria vinicola
Sitech
Camelia Muntean, Felicia Stoica
155 pagini
An: 2001
Aparate electrice
Didactica si Pedagogica
Gheorghe Hortopan
646 pagini
An: 1967
Constructii metalice si tehnologia executiei
Didactica si Pedagogica
Petre Siminea, Lucian Negrei
403 pagini
An: 1975
Probleme de stabilitate dinamica in constructii
Tehnica
Radu Marinov
235 pagini
An: 1985