
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 37,00 LEI
Autor(i): Mircea Albu , Victor Argesiu
Editura: Tehnica
Anul apariției: 1954
Nr. pagini: 323 pagini
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică
Din cuprins:
Productia laptelui
Prelucrarea laptelui
Analiza laptelui si a produselor lactate
Comandă online Tehnologia laptelui si a produselor lactate la 37,00 lei scrisă de Mircea Albu , Victor Argesiu, tiparită la editura Tehnica în anul 1954 cu un număr de 323 pagini. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Tehnologia laptelui si a produselor lactate nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Prognoza tehnico-economica in industria alimentara
Ceres
Vintila Rotaru, Niculaie Niculescu
187 pagini
An: 1978
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Ghid profesional in alimentatia publica
Tehnica
Stere Stavrositu
311 pagini
An: 1982
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al V-
Tehnica
Ion Arisanu, Teodora Teodorescu
528 pagini
An: 2001
Paraboloidul eliptic si hiperbolic in constructii
Academiei Republicii Socialiste Romania
Mircea Soare, A. Beles
621 pagini
An: 1964
Calculul placilor - Teorie si aplicatii
Societatii Teiu Botez
Nicolae Ungureanu, Mihai Vrabie
251 pagini
An: 2012
Tehnologii moderne
Scrisul Romanesc
Fanel Iacobescu
246 pagini
An: 2000
Sisteme Reticulare Nedeterminate (Agent)
Tehnica
Radu Agent
982 pagini
An: 1970
Elemente de dinamica si identificarea dinamica a structurilor de constructii
Vesper
Doina Stefan
280 pagini
An: 2001