Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 157,50 LEI
Autor(i): Ioan Otel
Editura: Tehnica
Anul apariției: 1959
Nr. pagini: 457 pagini
Tip copertă: tare
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică
Din cuprins:
Animale de carne
Tehnologia de abator
Carnea
Tehnologia prelucrarii grasimilor animale
Tehnologia prelucrarii diferitelor portiuni ale tubului digestiv, a vezicei urinare si a membranelor seroase
Tehnologia prelucrarii sangelui
Valorificarea subproduselor animale in industria chimico-farmaceutica
Comandă online cartea "Tehnologia Carnii" la 157,50 lei scrisă de Ioan Otel, tiparită la editura Tehnica în anul 1959 cu un număr de 457 pagini. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul "Tehnologia Carnii" nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Prognoza tehnico-economica in industria alimentara
Ceres
Vintila Rotaru, Niculaie Niculescu
187 pagini
An: 1978
Laptele aliment si materie prima
Tehnica
Constantin Patrascu
183 pagini
An: 1985
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Ghid profesional in alimentatia publica
Tehnica
Stere Stavrositu
311 pagini
An: 1982
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Indrumar de notiuni si lucrari practice in ameliorarea plantelor
Sitech
Ovidiu Panita
131 pagini
An: 2010
Operatii tehnologice si metode de analiza si control in industria vinicola
Sitech
Camelia Muntean, Felicia Stoica
155 pagini
An: 2001
Aparate electrice
Didactica si Pedagogica
Gheorghe Hortopan
646 pagini
An: 1967
Constructii metalice si tehnologia executiei
Didactica si Pedagogica
Petre Siminea, Lucian Negrei
403 pagini
An: 1975
Probleme de stabilitate dinamica in constructii
Tehnica
Radu Marinov
235 pagini
An: 1985