Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  15,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Clasa a XI-a

Anul apariției: 1978

Nr. pagini: 371 pagini

Tip copertă: tare

Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică

Descriere

Din cuprins:
Tehnologia de fabricare a semiconservelor din carne
Fabricarea diferitelor tipuri de semiconserve din carne
Conserve dietetice
Concentrate de carne......s.a


Comandă online cartea "Tehnologia prelucrarii carnii - Manual pentru licee industriale cu profil industrie alimentara, clasa a XI-a si scoli profesionale" la 15,90 lei scrisă de Octavian Pavel, tiparită la editura Didactica si Pedagogica face parte din colecția Clasa a XI-a în anul 1978. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul "Tehnologia prelucrarii carnii - Manual pentru licee industriale cu profil industrie alimentara, clasa a XI-a si scoli profesionale" nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.