Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 104,70 LEI
Autor(i): Ioan Otel , S V Plohotnic
Editura: Tehnica
Anul apariției: 1969
Nr. pagini: 400 pagini
Tip copertă: tare
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică
Comandă online cartea "Tehnologia carnii si a subproduselor" la 104,70 lei scrisă de Ioan Otel , S V Plohotnic, tiparită la editura Tehnica în anul 1969 cu un număr de 400 pagini. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul "Tehnologia carnii si a subproduselor" nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Prognoza tehnico-economica in industria alimentara
Ceres
Vintila Rotaru, Niculaie Niculescu
187 pagini
An: 1978
Laptele aliment si materie prima
Tehnica
Constantin Patrascu
183 pagini
An: 1985
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Ghid profesional in alimentatia publica
Tehnica
Stere Stavrositu
311 pagini
An: 1982
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Indrumar de notiuni si lucrari practice in ameliorarea plantelor
Sitech
Ovidiu Panita
131 pagini
An: 2010
Operatii tehnologice si metode de analiza si control in industria vinicola
Sitech
Camelia Muntean, Felicia Stoica
155 pagini
An: 2001
Aparate electrice
Didactica si Pedagogica
Gheorghe Hortopan
646 pagini
An: 1967
Constructii metalice si tehnologia executiei
Didactica si Pedagogica
Petre Siminea, Lucian Negrei
403 pagini
An: 1975
Probleme de stabilitate dinamica in constructii
Tehnica
Radu Marinov
235 pagini
An: 1985