Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  26,40 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2009

Nr. pagini: 310 pagini

Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică, Management / Leadership, Economie


Comandă online cartea "Managementul calitatii alimentelor, Volumul I" la 26,40 lei scrisă de Cecilia Pop , Ducu Stef, tiparită la editura Edict în anul 2009 cu un număr de 310 pagini. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul "Managementul calitatii alimentelor, Volumul I" nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.