
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 30,70 LEI
Autor(i): Cecilia Pop , Ducu Stef
Editura: Edict
Anul apariției: 2009
Nr. pagini: 327 pagini
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică
Comandă online Managementul calitatii alimentelor, Volumul al II-lea la 30,70 lei scrisă de Cecilia Pop , Ducu Stef, tiparită la editura Edict în anul 2009 cu un număr de 327 pagini. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Managementul calitatii alimentelor, Volumul al II-lea nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Managementul calitatii
Alfa
Cecilia Pop
9738953405
260 pagini
An: 2008
Prognoza tehnico-economica in industria alimentara
Ceres
Vintila Rotaru, Niculaie Niculescu
187 pagini
An: 1978
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Ghid profesional in alimentatia publica
Tehnica
Stere Stavrositu
311 pagini
An: 1982
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al V-
Tehnica
Ion Arisanu, Teodora Teodorescu
528 pagini
An: 2001
Organe de masini
Didactica si Pedagogica
Alexandru Chisiu
840 pagini
An: 1976
Probleme de termotehnica
Didactica si Pedagogica
Nicolae P. Leonachescu
544 pagini
An: 1977
Metode de analiza a calitatii produselor - calimetria in economia forestiera -
Ceres
Florin Vasiliu
348 pagini
An: 1980
Statica constructiilor si beton armat (Petre, Pavel)
Didactica si Pedagogica
D. Petre, C. Pavel
157 pagini
An: 1981
Indrumar de lucrari practice la laboratorul de mecanica (Irimiciuc...)
Institutul Politehnic Iasi
N. Irimiciuc
218 pagini
An: 1984