Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 30,70 LEI
Autor(i): Cecilia Pop , Ducu Stef
Editura: Edict
Anul apariției: 2009
Nr. pagini: 327 pagini
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică
Comandă online cartea "Managementul calitatii alimentelor, Volumul al II-lea" la 30,70 lei scrisă de Cecilia Pop , Ducu Stef, tiparită la editura Edict în anul 2009 cu un număr de 327 pagini. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul "Managementul calitatii alimentelor, Volumul al II-lea" nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Managementul calitatii
Alfa
Cecilia Pop
9738953405
260 pagini
An: 2008
Tehnologia de valorificare in stare proaspata a fructelor si legumelor
Sitech
Mira Elena Ionica
229 pagini
An: 2001
Prognoza tehnico-economica in industria alimentara
Ceres
Vintila Rotaru, Niculaie Niculescu
187 pagini
An: 1978
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al V-
Tehnica
Ion Arisanu, Teodora Teodorescu
528 pagini
An: 2001
Tehnologia culturilor horticole
268 pagini
An: 1983
Prezentarea soiurilor de grau si comportarea lor in centrul Olteniei
Sitech
Gabriela Paunescu, Nicoleta Boghici
271 pagini
An: 2009
Arhitectonica radacinii vitelor roditoare pe nisipuri
Sitech
Iulian Ratoi
154 pagini
An: 2009
Proceedings of 9th International Carpathian Control Conference, Sinaia, May 2008
Sitech
Ion Vladimirescu, Universitatea din Craiova
773 pagini
An: 2008
Tehnologia de valorificare in stare proaspata a fructelor si legumelor
Sitech
Mira Elena Ionica
229 pagini
An: 2001