
ISBN: 9786068527635
Autor(i): Bernhard Gahm
Editura: Casa
Anul apariției: 2015
Nr. pagini: 166 pagini
Stare: nefolosita (noua)
Categorii: Stiinta / Tehnica, Carte nefolosită, Industrie alimentara
Prepararea mezelurilor presupune anumite cunoştinţe de bază, motiv pentru care o asemenea îndeletnicire este practicată în special de profesioniştii în domeniu. în această carte, scrisă pe înţelesul tuturor, autorul se adresează nu doar măcelarilor profesionişti, pentru îmbogăţirea şi desăvârşirea cunoştinţelor acestora, ci şi amatorilor care doresc să prepare singuri cârnaţi şi alte mezeluri în gospodăria proprie.
Pas cu pas, cititorii sunt informaţi care sunt sortimentele de carne potrivite pentru diferite tipuri de cârnaţi, condimentele şi alte adaosuri folosite, în ce constă procesul de afumare, în ce condiţii se depozitează şi se păstrează cârnaţii.
Reţetele de cârnaţi şi alte mezeluri, precum şi de pateuri şi aspicuri, prezentate în carte - toate încercate şi verificate de autor - sunt însoţite de fotografii ale preparatelor respective. Printre reţetele prezentate se numără şi unele destinate celor care, din motive de sănătate, nu pot consuma decât preparate din carne cu conţinut redus de grăsime.
Comandă online Prepararea mezelurilor in gospodarie la 58,10 lei isbn 9786068527635 scrisă de Bernhard Gahm, tiparită la editura Casa în anul 2015. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.
Carnea uscata. Secretul mezelurilor de exceptie.
MAST
Gerd Wolfgang Sievers
9786066490757
160 pagini
An: 2017
Să gătim : borşuri, ciorbe, supe
Alex-Alex
Daniela I. Andrei
9789737943989
96 pagini
An: 2022
Utilaje şi instalaţii pentru industria produselor agroalimentare
Academiei Romane
Ioan Ţenu
9789732738771
1172 pagini
An: 2025
Mărfuri alimentare şi securitatea consumatorului de alimente
Universitara
Emilia Pascu
9786062814519
262 pagini
An: 2022
Ghid national de bune practici pentru siguranta alimentelor. Sistemul de siguranta alimentelor HACCP. Produse
Editura Uranus
Viorel Marin, Teofil Vultur
204 pagini
Conservarea prin uscare. Fructe, legume, ciuperci,verdeturi,plante medicinale. Tehnologii si retete
MAST
Achim Samwald
9786066490948
128 pagini
An: 2018
Instalatii tehnico-sanitare pentru cladiri: apa, canal, gaze
Matrixrom
Theodor Mateescu
9786062504328
An: 2018
Epocile globalizarii. Geografie, tehnologie si institutii
Corint
Jeffrey D. Sachs, Anca Ana-Maria Moise
9786060887539
384 pagini
An: 2025
Inteligenţa artificială şi condiţia umană
Meteor Press
Andrei Marga
9789737289087
352 pagini
An: 2025
Spaţiul arhitecturii : prima frontieră în cercetare
Paideia
coord.: Cosmin Anghelache, Cosmin Anghelache
9786067489484
490 pagini
An: 2025
Managementul producţiei : suport de curs
de Vest
Lóránt Bucs
9789733608530
136 pagini
An: 2025
Din batrani. Volumul al II-lea
Hoffman
Ioan Slavici
9786064616104
280 pagini
An: 2021
Din batrani. Volumul I
Hoffman
Ioan Slavici
9786064616098
302 pagini
An: 2021
Sfântul Dumitru Stăniloae : nobleţea teologului cu suflet de ţăran
Lumea credintei
Costion Nicolescu
9786306562299
272 pagini
An: 2025
Din pacat in pacat (editie 2020)
Hoffman
Ioan Slavici
9786064611581
136 pagini
An: 2020
Ne jucăm, învăţăm, fructe şi legume colorăm
Letras
Maria Divoiu, Adela Guţu
9786303125282
36 pagini
An: 2025