ISBN: 9786068527635
Autor(i): Bernhard Gahm
Editura: Casa
Anul apariției: 2015
Nr. pagini: 166 pagini
Stare: nefolosita (noua)
Categorii: Stiinta / Tehnica, Carte nefolosită, Industrie alimentara
Prepararea mezelurilor presupune anumite cunoştinţe de bază, motiv pentru care o asemenea îndeletnicire este practicată în special de profesioniştii în domeniu. în această carte, scrisă pe înţelesul tuturor, autorul se adresează nu doar măcelarilor profesionişti, pentru îmbogăţirea şi desăvârşirea cunoştinţelor acestora, ci şi amatorilor care doresc să prepare singuri cârnaţi şi alte mezeluri în gospodăria proprie.
Pas cu pas, cititorii sunt informaţi care sunt sortimentele de carne potrivite pentru diferite tipuri de cârnaţi, condimentele şi alte adaosuri folosite, în ce constă procesul de afumare, în ce condiţii se depozitează şi se păstrează cârnaţii.
Reţetele de cârnaţi şi alte mezeluri, precum şi de pateuri şi aspicuri, prezentate în carte - toate încercate şi verificate de autor - sunt însoţite de fotografii ale preparatelor respective. Printre reţetele prezentate se numără şi unele destinate celor care, din motive de sănătate, nu pot consuma decât preparate din carne cu conţinut redus de grăsime.
Comandă online cartea "Prepararea mezelurilor in gospodarie" la 58,10 lei isbn 9786068527635 scrisă de Bernhard Gahm, tiparită la editura Casa în anul 2015. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.
Carnea uscata. Secretul mezelurilor de exceptie.
MAST
Gerd Wolfgang Sievers
9786066490757
160 pagini
An: 2017
Să gătim : borşuri, ciorbe, supe
Alex-Alex
Daniela I. Andrei
9789737943989
96 pagini
An: 2022
Mărfuri alimentare şi securitatea consumatorului de alimente
Universitara
Emilia Pascu
9786062814519
262 pagini
An: 2022
Ghid national de bune practici pentru siguranta alimentelor. Sistemul de siguranta alimentelor HACCP. Produse
Editura Uranus
Viorel Marin, Teofil Vultur
204 pagini
Conservarea prin uscare. Fructe, legume, ciuperci,verdeturi,plante medicinale. Tehnologii si retete
MAST
Achim Samwald
9786066490948
128 pagini
An: 2018
Cazanul de tuica. Tehnici de fermentatie, tehnici de distilare
MAST
Josef Pischl
173 pagini
An: 2009
Epocile globalizarii. Geografie, tehnologie si institutii
Corint
Jeffrey D. Sachs, Anca Ana-Maria Moise
9786060887539
384 pagini
An: 2025
Conexiunile arhitecturii care vindecă : spitalul de copii construit de Dăruieşte Viaţă
Humanitas
Ana Maria Pătroi, Raluca Şoaita, Mihaela Tănase
9789735088439
336 pagini
An: 2025
Îmblânzirea dopaminei : un ghid pas cu pas pentru dobândirea controlului asupra hormonului plăcerii
Publica
Michael E. Long, Adina Avramescu
9786067226577
376 pagini
An: 2025
Inteligenţa artificială şi condiţia umană
Meteor Press
Andrei Marga
9789737289087
352 pagini
An: 2025
Spaţiul arhitecturii : prima frontieră în cercetare
Paideia
coord.: Cosmin Anghelache, Cosmin Anghelache
9786067489484
490 pagini
An: 2025
Safir - Vol. 3 (Set of:Sclipiri, o mieVol. 3)
Letras
Neoridendo
9786303125640
80 pagini
An: 2025
Reglementări contabile 2025-2026
Con Fisc
Nicolae Mandoiu
9786068792798
754 pagini
An: 2025
Constituţia României : republicată (M.Of. nr. 767 din 31 octombrie 2003)
CH Beck
9786061815913
42 pagini
An: 2025
Tăceri din Helicon : sonete
Limes
Gabriela Botici
9786067999006
109 pagini
An: 2025
Nuferi negri
Polirom
Michel Bussi, Madalin Rosioru
9786303442990
420 pagini
An: 2025