Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  20,10 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

ISBN: 9789733604907

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2009

Nr. pagini: 158 pagini

Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică

Descriere

Lucrarea reprezinta principalele procese biotehnologice intalnite in duverse ramuri ale industriei alimentare.


Este evident rolul enzimleor si microorganismelor in cadrul biotehnologiilor alimentare,importanta pe care o au in accelerarea unor procese de productie,contribuind,in acelasi timp,la obtinerea unor produse alimentare competitive pe plan international.
Sunt descrise cateva dintre procesele biotehnologice mai importante pentru diverse ramuri din industria alimentara:Industria laptelui,spirtului berii, vinului,biotehnologiile specifice intalnite in industria legumelor si fructelor,precum si cele caracteridticei industriei amidonului


Comandă online Biotehnologii in industria alimentara la 20,10 lei isbn 9789733604907 scrisă de Mihaela Botis Nistoran, tiparită la editura Editura de Vest în anul 2009. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Biotehnologii in industria alimentara nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.