
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 157,50 LEI
Autor(i): Ioan Otel
Editura: Tehnica
Anul apariției: 1959
Nr. pagini: 457 pagini
Tip copertă: tare
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică
Din cuprins:
Animale de carne
Tehnologia de abator
Carnea
Tehnologia prelucrarii grasimilor animale
Tehnologia prelucrarii diferitelor portiuni ale tubului digestiv, a vezicei urinare si a membranelor seroase
Tehnologia prelucrarii sangelui
Valorificarea subproduselor animale in industria chimico-farmaceutica
Comandă online Tehnologia Carnii la 157,50 lei scrisă de Ioan Otel, tiparită la editura Tehnica în anul 1959 cu un număr de 457 pagini. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Tehnologia Carnii nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Prognoza tehnico-economica in industria alimentara
Ceres
Vintila Rotaru, Niculaie Niculescu
187 pagini
An: 1978
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Ghid profesional in alimentatia publica
Tehnica
Stere Stavrositu
311 pagini
An: 1982
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al V-
Tehnica
Ion Arisanu, Teodora Teodorescu
528 pagini
An: 2001
Constructii industriale
Didactica si Pedagogica
Victor Popescu
384 pagini
An: 1974
Statica, stabilitatea si dinamica constructiilor - calculul practic - Volumul I
Dacia
Alexandru Catarig
323 pagini
An: 1984
Teoria plasticitatii
Tehnica
V. V. Socolovschi
446 pagini
An: 1954
Paraboloidul eliptic si hiperbolic in constructii
Academiei Republicii Socialiste Romania
Mircea Soare, A. Beles
621 pagini
An: 1964
Calculul placilor - Teorie si aplicatii
Societatii Teiu Botez
Nicolae Ungureanu, Mihai Vrabie
251 pagini
An: 2012