
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 26,50 LEI
ISBN: 973895343X
Autor(i): Marius-Giorgi Usturoi
Editura: Alfa
Colecția: Bios
Anul apariției: 2008
Nr. pagini: 176 pagini
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică
în partea introductiva sunt prezentate aspectele referitoare la productia de lapte, însusirile organoleptice, fizice, chimice si microbiologice ale laptelui, precum si tehnicile de igienizare si de conservare a laptelui.
Partea a doua este axata pe detalierea tehnologiilor de obtinerea a laptelui pentru consum si a derivatelor din lapte (acido-dietetice, smântâna pentru consum, untul, tehnologia generala de obtinere a brânzeturilor si tehnologiile specifice de producere a principalelor grupe de brânzeturi). La acestea se adauga si tehnologiile de fabricatie ale înghetatei si ale produselor obtinute din subprodusele laptelui.
Cartea se adreseaza studentilor de la facultatile de Tehnologia prelucrarii produselor agricole si respectiv, Zootehnie, dar si specialistilor care lucreaza în unitati de procesare a laptelui.
în partea introductiva sunt prezentate aspectele referitoare la productia de lapte, însusirile organoleptice, fizice, chimice si microbiologice ale laptelui, precum si tehnicile de igienizare si de conservare a laptelui.
Partea a doua este axata pe detalierea tehnologiilor de obtinerea a laptelui pentru consum si a derivatelor din lapte (acido-dietetice, smântâna pentru consum, untul, tehnologia generala de obtinere a brânzeturilor si tehnologiile specifice de producere a principalelor grupe de brânzeturi). La acestea se adauga si tehnologiile de fabricatie ale înghetatei si ale produselor obtinute din subprodusele laptelui.
Comandă online Tehnologia laptelui si a produselor derivate la 26,50 lei isbn 973895343X scrisă de Marius-Giorgi Usturoi, tiparită la editura Alfa face parte din colecția Bios. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Tehnologia laptelui si a produselor derivate nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Cercetarea stiintifica si elemente de tehnica experimentala in zootehnie
Alfa
Ion Gr. Cucu
9738278368
392 pagini
An: 2008
Apicultura
Alfa
C. Vornicu, Stefan Lazar
9789738953376
658 pagini
An: 2007
Rasa Pinzgau in Romania
Alfa
Vasile Ujica, Vasile Ujica
9738278759
324 pagini
An: 2008
Managementul calitatii
Alfa
Cecilia Pop
9738953405
260 pagini
An: 2008
Prognoza tehnico-economica in industria alimentara
Ceres
Vintila Rotaru, Niculaie Niculescu
187 pagini
An: 1978
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Ghid profesional in alimentatia publica
Tehnica
Stere Stavrositu
311 pagini
An: 1982
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al V-
Tehnica
Ion Arisanu, Teodora Teodorescu
528 pagini
An: 2001
Paraboloidul eliptic si hiperbolic in constructii
Academiei Republicii Socialiste Romania
Mircea Soare, A. Beles
621 pagini
An: 1964
Calculul placilor - Teorie si aplicatii
Societatii Teiu Botez
Nicolae Ungureanu, Mihai Vrabie
251 pagini
An: 2012
Tehnologii moderne
Scrisul Romanesc
Fanel Iacobescu
246 pagini
An: 2000
Sisteme Reticulare Nedeterminate (Agent)
Tehnica
Radu Agent
982 pagini
An: 1970
Elemente de dinamica si identificarea dinamica a structurilor de constructii
Vesper
Doina Stefan
280 pagini
An: 2001