Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 12,70 LEI
ISBN: 9789738958364
Autor(i): Stephen Sander
Editura: Andreas
Anul apariției: 2008
Nr. pagini: 128 pagini
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică, Gastronomie, Diverse
Materialul prezentat în cartea de fata nu are pretentia de a-i pregati profesional pe cei ce lucreaza în alimentatia publica, ci doar de a le îndruma primii pasi în tainele profesiei de ospatar.
Informatiile din lucrare se adreseaza si celor ce sunt deja calificati în aceasta profesie, în vederea perfectionarii cunostintelor, si proprietarilor de localuri de alimentatie publica, pentru a sti ce sa le ceara angajatilor.
Continutul acestei carti o recomanda de la sine ca fiind indispensabila atât celor profesionsti în domeniu, cât si celor care vor sa învete, fie pentru a deveni experti în aceasta profesie, fie pentru a putea oferi oricând un mediu ambiant placut si adecvat servirii preparatelor culinare si a bauturilor.
îndrumar pentru învatarea elementelor de baza ale profesiei de ospatar.
Comandă online cartea "ABC-ul ospatarului" la 12,70 lei isbn 9789738958364 scrisă de Stephen Sander, tiparită la editura Andreas în anul 2008. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul "ABC-ul ospatarului" nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Calutul inaripat
Rosetti Educational
Stephen Sander
9786068794006
128 pagini
An: 2016
Preparate culinare complexe
Andreas
Stephen Sander
9738958245
160 pagini
An: 2007
Printul pustiului
Rosetti Educational
Stephen Sander
9789738270992
112 pagini
An: 2016
Prognoza tehnico-economica in industria alimentara
Ceres
Vintila Rotaru, Niculaie Niculescu
187 pagini
An: 1978
Laptele aliment si materie prima
Tehnica
Constantin Patrascu
183 pagini
An: 1985
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Ghid profesional in alimentatia publica
Tehnica
Stere Stavrositu
311 pagini
An: 1982
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Les Grand Plats cher (Jeanne-Sars-Terre)
E. Dentu
Jeanne-Sans-Terre
166 pagini
Bunatati cu carne tocata
Hiparion
79 pagini
An: 2002
100 retete de preparate din ciuperci
Recoop
Constantin Florea, Gheorghe Stefan
75 pagini
An: 1987
Pizza pe gustul fiecaruia
9739953832
102 pagini
Successful Cooking (Charetton)
Telecuisine
Christine and Bernard Charretton
63 pagini
An: 1991
Indrumar de notiuni si lucrari practice in ameliorarea plantelor
Sitech
Ovidiu Panita
131 pagini
An: 2010
Operatii tehnologice si metode de analiza si control in industria vinicola
Sitech
Camelia Muntean, Felicia Stoica
155 pagini
An: 2001
Aparate electrice
Didactica si Pedagogica
Gheorghe Hortopan
646 pagini
An: 1967
Constructii metalice si tehnologia executiei
Didactica si Pedagogica
Petre Siminea, Lucian Negrei
403 pagini
An: 1975
Probleme de stabilitate dinamica in constructii
Tehnica
Radu Marinov
235 pagini
An: 1985