
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 41,20 LEI
Autor(i): Vasile Bejenaru
Editura: Tehnica
Anul apariției: 1965
Nr. pagini: 223 pagini
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică
Comandă online Tehnologia produselor fainoase si de patiserie la 41,20 lei scrisă de Vasile Bejenaru, tiparită la editura Tehnica în anul 1965 cu un număr de 223 pagini. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Tehnologia produselor fainoase si de patiserie nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Prognoza tehnico-economica in industria alimentara
Ceres
Vintila Rotaru, Niculaie Niculescu
187 pagini
An: 1978
Laptele aliment si materie prima
Tehnica
Constantin Patrascu
183 pagini
An: 1985
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Ghid profesional in alimentatia publica
Tehnica
Stere Stavrositu
311 pagini
An: 1982
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Probleme plane in teoria elasticitatii, Volumul al II-lea
Academiei Republicii Socialiste Romania
P. P. Teodorescu
670 pagini
An: 1966
Introducere in mecanica solidului cu aplicatii in inginerie
Academiei Republicii Socialiste Romania
1152 pagini
An: 1989
Aplicatii ale transformatelor Laplace si Fourier in studiul Vibratiilor Autovehiculelor
Sitech
Mihaela-Liana Bogdan
229 pagini
An: 2019
Rezistenta materialelor - Note de curs pentru studentii din anul II, Facultatea de Constructii Civile si Indus
Institutul de Constructii Bucuresti
Panait Mazilu
397 pagini
An: 1974
Probleme plane in teoria elasticitatii, Volumul I
Academiei Republicii Populare Romane
P. P. Teodorescu
996 pagini
An: 1961