Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  30,70 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 1974

Nr. pagini: 446 pagini

Tip copertă: tare

Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică

Descriere

Calitatea produselor alimentare

Influenta materiilor prime si auxiliare asupra calitatii painii

Influenta prelucrarii mecanice a aluatului asupra calitatii painii

Influenta fermantarii aluatului asupra calitatii painii

Influenta procesului de coacere asupra calitatii painii ...s.a.


Comandă online Influenta proceselor tehnologice asupra calitatii produselor alimentare, Volumul I la 30,70 lei scrisă de Brad Segal , Despina Bordei, tiparită la editura Tehnica în anul 1974 cu un număr de 446 pagini. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Influenta proceselor tehnologice asupra calitatii produselor alimentare, Volumul I nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.