Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 52,90 LEI
ISBN: 978-973-7725-91-2
Autor(i): Constantin Banu , Daniela Ianitchi
Editura: Asab
Colecția: Siguranta alimentara
Anul apariției: 2013
Nr. pagini: 624 pagini
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică
Cititorii se vor intreba pe drept cuvant ce semnificatie
are titlul cartii Industria alimentara intre adevar si frauda. Cu
regret trebuie sa atrag atentia consumatorilor ca nu consuma
alimente curate asa cum se lauda mai marii patronatelor
producatorilor si procesatorilor, avand in vedere multitudinea
de aditivi alimentari si ingrediente care fac ca orice produs
alimentar sa fie departe de un produs natural care sa fie
consumat in deplina siguranta si care sa corespunda unor
conditii nutritionale si senzoriale, dar si de inocuitate menite sa
satisfaca pe deplin cerintele acestora.
Ultimele evenimente privind falsificarea carnii de vita
tocata cu carne de cal, problema prezentei aflatoxinelor in unele
produse alimenatre (carne, lapte si produse lactate), prezenta
salmonelelor pe carcasele de pasare, prezenta pesticidelor pe
produsele vegetale (fructe si legume), prezenta unor substante
cu caracter antibiotic in carnea de curcan confirma faptul ca
industria alimentara romaneasca mai are un drum lung de
parcurs pana ce produsele alimentare vor deveni produse cu
adevarat curate, care sa poata fi consumate fara teama de
imbolnaviri. Prof. Dr. Ing. Constantin BANU
Comandă online cartea "INDUSTRIA ALIMENTARA intre adevar si frauda" la 52,90 lei isbn 978-973-7725-91-2 scrisă de Constantin Banu , Daniela Ianitchi, tiparită la editura Asab face parte din colecția Siguranta alimentara. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul "INDUSTRIA ALIMENTARA intre adevar si frauda" nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Umbra soarelui
Militara
Constantin Banu
271 pagini
An: 1980
Japita
EuroPress
Constantin Banu
9786066680219
384 pagini
An: 2013
Tehnologia de valorificare in stare proaspata a fructelor si legumelor
Sitech
Mira Elena Ionica
229 pagini
An: 2001
Prognoza tehnico-economica in industria alimentara
Ceres
Vintila Rotaru, Niculaie Niculescu
187 pagini
An: 1978
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al V-
Tehnica
Ion Arisanu, Teodora Teodorescu
528 pagini
An: 2001
Tehnologia culturilor horticole
268 pagini
An: 1983
Prezentarea soiurilor de grau si comportarea lor in centrul Olteniei
Sitech
Gabriela Paunescu, Nicoleta Boghici
271 pagini
An: 2009
Arhitectonica radacinii vitelor roditoare pe nisipuri
Sitech
Iulian Ratoi
154 pagini
An: 2009
Proceedings of 9th International Carpathian Control Conference, Sinaia, May 2008
Sitech
Ion Vladimirescu, Universitatea din Craiova
773 pagini
An: 2008
Tehnologia de valorificare in stare proaspata a fructelor si legumelor
Sitech
Mira Elena Ionica
229 pagini
An: 2001