Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  15,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: Clasa a XI-a

Anul apariției: 1979

Nr. pagini: 244 pagini

Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică

Descriere

Din cuprins:
Principiile conservarii produselor de origine vegetala
Fructele si legumele ca mterii prime pentru industria conservelor
Derozitarea materiei prime
Ambalaje utilizate in industria conservelor.......s.a


Comandă online cartea "Tehnologia prelucrarii legumelor si fructelor - Manual pentru licee industriale cu profil de industrie alimentara, clasele a XI-a si a XII-a, si scoli profesionale" la 15,90 lei scrisă de Elena Ionescu , Brad Segal, tiparită la editura Didactica si Pedagogica face parte din colecția Clasa a XI-a în anul 1979. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul "Tehnologia prelucrarii legumelor si fructelor - Manual pentru licee industriale cu profil de industrie alimentara, clasele a XI-a si a XII-a, si scoli profesionale" nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.