
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 62,40 LEI
Autor(i): Constantin Banu , D. Motoc
Editura: Tehnica
Anul apariției: 1966
Nr. pagini: 435 pagini
Tip copertă: tare
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică
Comandă online Biochimia carnii si a subproduselor la 62,40 lei scrisă de Constantin Banu , D. Motoc, tiparită la editura Tehnica în anul 1966 cu un număr de 435 pagini. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Biochimia carnii si a subproduselor nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Umbra soarelui
Militara
Constantin Banu
271 pagini
An: 1980
Japita
EuroPress
Constantin Banu
9786066680219
384 pagini
An: 2013
Prognoza tehnico-economica in industria alimentara
Ceres
Vintila Rotaru, Niculaie Niculescu
187 pagini
An: 1978
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Ghid profesional in alimentatia publica
Tehnica
Stere Stavrositu
311 pagini
An: 1982
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al V-
Tehnica
Ion Arisanu, Teodora Teodorescu
528 pagini
An: 2001
Paraboloidul eliptic si hiperbolic in constructii
Academiei Republicii Socialiste Romania
Mircea Soare, A. Beles
621 pagini
An: 1964
Calculul placilor - Teorie si aplicatii
Societatii Teiu Botez
Nicolae Ungureanu, Mihai Vrabie
251 pagini
An: 2012
Tehnologii moderne
Scrisul Romanesc
Fanel Iacobescu
246 pagini
An: 2000
Sisteme Reticulare Nedeterminate (Agent)
Tehnica
Radu Agent
982 pagini
An: 1970
Elemente de dinamica si identificarea dinamica a structurilor de constructii
Vesper
Doina Stefan
280 pagini
An: 2001