
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 39,00 LEI
ISBN: 973312222X
Autor(i): Silvia Jurcovan
Editura: Tehnica
Colecția: Arta Culinara
Anul apariției: 2008
Nr. pagini: 716 pagini
Categorii: Gastronomie, Industrie alimentara, Știința și Tehnică, Diverse
Aceasta este a-V-a editie a celei mai complete si explicite carti de bucate publicata in tara noastra. Contine: Aperitive calde si reci. Preparate din oua. Sosuri. Supe si ciorbe. Legume si preparate din legume. Preparate din carne. Fripturi. Preparate din peste. Galuste, papanasi, crochete. Zaharicale. Budinci. Prajituri. Ciocolata si bomboane. Serbet. Fursecuri, biscuiti. Creme. Inghetate. Bauturi. Conservarea oualor, a fructelor si a legumelor. Procedeele sunt explicate in detaliu astfel incat orice incepator in arta culinara sa poata folosi aceasta carte. " Ca o profesiune de credinta, recomand tuturor celor care detin cartea de bucate sa o citeasca cu toata atentia pentru a lua cu adevarat cunostinta de continutul ei, spre a le fi cat mai folositoare." Silvia Jurcovan
Comandă online Carte de Bucate - o carte de referinta in gastronomia romaneasca!... (editia a V-a) la 39,00 lei isbn 973312222X scrisă de Silvia Jurcovan, tiparită la editura Tehnica face parte din colecția Arta Culinara. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Carte de Bucate - o carte de referinta in gastronomia romaneasca!... (editia a V-a) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Carte de bucate
Tehnica
Silvia Jurcovan
624 pagini
An: 1983
Secretele bucatariei, Volumul 2, Carne rosie
Litera
144 pagini
An: 2010
Retete culinare
Tehnica
Didi Balmez
448 pagini
An: 1985
Pestele in 150 retete
Venus
Louis Bourdeau
80 pagini
An: 1998
Snitele, fripturi and co
Aquila
Norbert Frank
64 pagini
An: 1999
Aperitive (Clementina Petra)
Tehnica
Clementina Petra
182 pagini
An: 1969
Prognoza tehnico-economica in industria alimentara
Ceres
Vintila Rotaru, Niculaie Niculescu
187 pagini
An: 1978
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Ghid profesional in alimentatia publica
Tehnica
Stere Stavrositu
311 pagini
An: 1982
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al V-
Tehnica
Ion Arisanu, Teodora Teodorescu
528 pagini
An: 2001
Bujii
Tehnica
Cristian Negrea
108 pagini
An: 1976
Metode si mijloace de masurare moderne in mecanica fina si constructia de masini
Tehnica
Petre Dodoc
454 pagini
An: 1978
Metalurgie fizica pentru ingineri, Volumul I
Universitaria Craiova
Cristina Teisanu
398 pagini
An: 2009
Indrumatorul instalatorilor pentru proiectarea si executarea instalatiilor de incalzire, ventilaare si conditi
Tehnica
1294 pagini
An: 1964
Norme de prevenire si stingere a incendiilor la exploatarea instalatiilor si constructiilor din industria chim
Ministerul Industriei Chimice
474 pagini
An: 1977