Cum sa prevenim uzura timpurie a uneltelor de pescuit - Conservarea materialelor pentru plase la unitatile mot
Tehnica
V. T. Savcenko
39 pagini
An: 1954
Tehnologia de reparatie, intretinere si exploatare a masinilor frigorifice
Scrisul Romanesc
Mihail Ionescu
365 pagini
An: 1983
Prelucrarea legumelor si fructelor pe cale industriala
Redactia Revistelor Agricole
S. Manescu, I. Juduc
457 pagini
An: 1970
Calauza emailorului
Tehnica
229 pagini
An: 1953
Siguranta alimentara - Autenticitate si trasabilitate
Mirton
Gheorghe Mencinicopschi, Diana Nicoleta Raba
277 pagini
An: 2005
Ghid national de bune practici pentru siguranta alimentelor. Sistemul de siguranta alimentelor HACCP. Produse
Uranus
Viorel Marin, Teofil Vultur
204 pagini
Biotehnologii in industria alimentara
Editura de Vest
Mihaela Botis Nistoran
9789733604907
158 pagini
An: 2009
Tehnica frigului, Volumul I - Procese de producere a frigului
Tehnica
Cornel Stamatescu
470 pagini
An: 1972
Biotehnologii in industria alimentara (Folosirea enzimelor si microorganismelor in industria alimentara)
Tehnica
Constantin Banu, Sabin Vasu, Antoaneta Stoicescu
510 pagini
An: 1985
Dictionar explicativ pentru stiintele exacte - Industri alimentara IAL 6 (Aditivi) - Roman/Englez/Francez/Rus
Academiei Romane
Academia Romana
9732712724
216 pagini
An: 2005
Tehnologia produselor destinate alimentatiei copiilor
Tehnica
Brad Segal, Gheorghe Miron Costin
326 pagini
An: 1987
Biologia si tehnologia drojdiilor, Volumul I
Tehnica
Ion Cojocaru, Cristian Voica, Ion Anghel, Nicolae Toma
383 pagini
An: 1989
Prelucrarea initiala a vitelor
Tehnica
V. N. Sasin
98 pagini
An: 1954
Metode rapide de analiza in industria alimentara
Tehnica
Rodica Segal, Brad Segal
207 pagini
An: 1966
Testarea tehnologica, fizico-chimica si microbiologica a vinurilor
Ceres
Vasile Doholici
247 pagini
An: 1981
Produsele alimentare si inocuitatea lor
Tehnica
Constantin Banu, Sabin Vasu
505 pagini
An: 1982
Proprietati functionale ale proteinelor in produsele alimentare
Universitaria Craiova
Violeta Nour
269 pagini
An: 2007
Metode moderne de procesare a materiilor prime agroalimentare
Eurobit
Ducu Stef
205 pagini
An: 2009
Incursiune in lumea temperaturilor scazute - Tehnica frigului si aplicatiile sale
Ceres
Petru Niculita
114 pagini
An: 1988
Ghid national de bune practici pentru siguranta alimentelor. Managementul sigurantei alimentelor. Industria de
Uranus
Viorel Marin
973-7765-11-7
176 pagini