
Concentrate alimentare
Tehnica
Dumitru Rusu
245 pagini
An: 1968
Tehnologia conservelor
Tehnica
Ministerul Industriei Alimentare
350 pagini
An: 1951
Spicele bogate - Povestiri din viata gramineelor cultivate
Tineretului
L. P. Kudreavteva-Molodcikova
245 pagini
An: 1961
Manualul inginerului din industria alimentara
Tehnica
Ion Rasenescu, D. Motoc
1139 pagini
An: 1968
Tehnologia moraritului si panificatiei - Metode de analiza, tehnologii si retete de fabricatie
Eurobit
Diana Nicoleta Raba
165 pagini
An: 2007
Tehnologia carnii si subproduselor (Banu ...)
Didactica si Pedagogica
Constantin Banu
598 pagini
An: 1980
Manual pentru cultura de specialitate. Industria alimentara - clasa a IX-a, Scoala de Arte si Meserii
Oscar Print
Maria Luminita Nichita
275 pagini
An: 2004
Tratat de industrie alimentara - Probleme generale (volumul 1)
Asab
978-973-7725-63-9
608 pagini
An: 2008
Instalatii si tehnologii in industria de prelucrare a laptelui
Matrixrom
GHEORGHE VOICU, Mihaela Florentina David
Totul despre Inghetata
Tehnica
Constantin Banu, Marilena Berzea
973310440x
166 pagini
An: 1993
Fabricarea brinzeturilor tari (Traducere din limba rusa)
Tehnica
A. M. Nikolaev
262 pagini
An: 1954
Metode moderne in asigurarea calitatii produselor alimentare
Tehnica
Eugen Holban
317 pagini
An: 1979
Operatii si utilaje din industria vinului
Tehnica
Luca Gheorghe
287 pagini
An: 1997
Merceologia produselor alimentare, Volumul al IV-lea (traducere din limba rusa)
Tehnica
F. S. Casatchin
323 pagini
An: 1954
Cartea preparatorului de conserve din fructe
Tehnica
Raul Vieru, Sorin Baltarescu
413 pagini
An: 1981
Tehnologia panificatiei (traducere din limba rusa)
Tehnica
L. E. Auerman
562 pagini
An: 1951
Ghidul maistrului din industria alimentara
Ceres
Dumitru Puzdrea
284 pagini
An: 1978
Merceologia produselor alimentare, Volumul I
Tehnica
V. S. Smirnov
446 pagini
An: 1953
Procesarea laptelui - Elemente de calcultehnologic si economic
Orizonturi Universitare
Radu Palicica
199 pagini
An: 2010
Arta serviciilor in restaurante si baruri, tehnologie culinara, serviciile hoteliere - Enciclopedie pentru ser
Arta Serviciilor in turism prof. Stere Stavrositu
Stere Stavrositu
9789730058611
736 pagini
An: 2008