
Tehnologii de ambalare a legumelor si fructelor proaspete si industrializate
Tehnica
Ion C. Mircea
295 pagini
An: 1986
Influenta proceselor tehnologice asupra calitatii produselor alimentare, Volumul I
Tehnica
Brad Segal, Despina Bordei
446 pagini
An: 1974
Aparate si instalatii in industria laptelui
Tehnica
Ministerul Industriei Alimentare
400 pagini
An: 1955
Indrumator tehnic pentru industria moraritului
Tehnica
N. Maruta
347 pagini
An: 1967
Tehnologia prelucrarii legumelor si fructelor - Manual pentru licee industriale cu profil de industrie aliment
Didactica si Pedagogica
Elena Ionescu, Brad Segal
244 pagini
An: 1979
Igiena in industria alimentara
Ceres
243 pagini
An: 1979
Masini, utilaje si instalatii in industria alimentara
Ceres
Lucian Ioancea
415 pagini
An: 1986
Metode chimice si fizico-chimice in controlul calitatii produselor agroalimentare vegetale
Orizonturi Universitare
Iosif Gergen
207 pagini
An: 2003
Ospatar. Manual pentru calificarea ospatar (chelner), vanzator in unitati de alimentatie publica, anul de comp
Didactica si Pedagogica
Cristian Dinca
9789733018957
296 pagini
An: 2008
Cartea producatorului si procesatorului de lapte (vol.2) - Exploatarea taurinelor de lapte
Ceres
Gheorghe Georgescu
973-40-0591-X
750 pagini
An: 2007
Biologia si tehnologia drojdiilor, Volumul al III-lea
Tehnica
Ion Anghel, Adrian Vamanu, Constantin Stanciu
308 pagini
An: 1993
Frigidere casnice si comerciale
Tehnica
Octavian Radulescu
243 pagini
An: 1961
Lucrari de cercetare, Volumul al XII-lea
Tehnica
Institutul de cercetari si proiectari alimentare
119 pagini
An: 1973
Modernizarea industriei de prelucrare a carnii
Tehnica
Mihai Stancu, Maria Moldovan
363 pagini
An: 1973
Tehnologia folosirii apei in industra alimentara si centrele mici populate
Tehnica
Ion Teodorescu, Radu Antoniu
248 pagini
An: 1980
Indrumator pentru tehnologia produselor lactate
Tehnica
George Chintescu
449 pagini
An: 1982
Manualul colectorului de lapte
Tehnica
Ministerul Industriei Alimentare
82 pagini
An: 1950
Tehnologia carnii si a subproduselor
Tehnica
Ioan Otel, S V Plohotnic
400 pagini
An: 1969
Biochimia produselor alimentare
Tehnica
568 pagini
An: 1971
Elemente de termodinamica
Stiintifica si Enciclopedica
Mircea Oncescu
124 pagini
An: 1982