
Cartea preparatorului de conserve din fructe
Tehnica
Raul Vieru, Sorin Baltarescu
413 pagini
An: 1981
Tehnologia panificatiei (traducere din limba rusa)
Tehnica
L. E. Auerman
562 pagini
An: 1951
Ghidul maistrului din industria alimentara
Ceres
Dumitru Puzdrea
284 pagini
An: 1978
Merceologia produselor alimentare, Volumul I
Tehnica
V. S. Smirnov
446 pagini
An: 1953
Procesarea laptelui - Elemente de calcultehnologic si economic
Orizonturi Universitare
Radu Palicica
199 pagini
An: 2010
Arta serviciilor in restaurante si baruri, tehnologie culinara, serviciile hoteliere - Enciclopedie pentru ser
Arta Serviciilor in turism prof. Stere Stavrositu
Stere Stavrositu
9789730058611
736 pagini
An: 2008
Calcule de operatii si aparate in industria alimentara
Bibliotheca
Lavinia Buruleanu, Daniela Avram
978-973-712-440-1
283 pagini
An: 2009
Ambalaje polimerice pentru produse alimentare
Matrixrom
Paul O. Stanescu, Daniela Teodorescu
978-973-755-609-7
An: 2010
Exploatarea, intretinerea si repararea utilajelor din industria carnii
Tehnica
Constantin Banu, Dumitru Panturu, Alexandru Oprea
9733101729
408 pagini
An: 1990
Frigul - Indreptar de frigotehnie (traducere din limba rusa)
Tehnica
N. S. Komarov
633 pagini
An: 1956
Fructe si legume proaspete (colectie STAS)
Tehnica
318 pagini
An: 1973
Fizica si chimia cerealelor si fainurilor
Tehnica
Ministerul Industriei Alimentare
115 pagini
An: 1951
Conserve de lapte
Tehnica
C. Telescu
189 pagini
An: 1957
Indrumator tehnic pentru lucratorii din fabricile de zahar
Tehnica
Ervin Aved, Alexandru Lucian Stroia
193 pagini
An: 1986
Tehnologia produselor fermentative. Vinul, rachiurile naturale, otetul
Tehnica
Ministerul Industriei Alimentare
356 pagini
An: 1951
Fumul si utilizarea lui in gospodarie
Ceres
Vadim Nesterov
180 pagini
An: 181
Controlul alimentelor de origine animala
Agro-Silvica
D. Popovici, Ioan Otel
475 pagini
An: 1967
Metode spectroscopice de investigare si control a compozitiei alimentelor
Agroprint
Iosif Gergen
160 pagini
An: 2009
Economia cresterii agroalimentare
Expert
Ioan Davidovici
Utilaje destinate procesarii produselor din carne si lapte in unitati de productie mici si mijlocii
Bibliotheca
Constantin Danilevici
973-8413-65-6
253 pagini
An: 2003