Managementul procesarii si conservarii productiei
Alfa
George Ungureanu
9738953537
314 pagini
An: 2008
Contaminarea alimentelor. Noutati legate de igiena, detergenti si dezinfectanti
Matrixrom
Gabriela Cilinca, Corina Zugravu
978-973-755-434-5
Tehnologia produselor fainoase si de patiserie
Tehnica
Vasile Bejenaru
223 pagini
An: 1965
Retetar general de preparate culinare
Tehnica
Paraschiv Ioan, Pavalan Constantin
1227 pagini
An: 1962
Frigotehnia
Tehnica
Adrian Cretu
323 pagini
An: 1951
Domasnee conservirovanie i hranenie piscevih productov. (Conservarea si pastrarea produselor alimentare in cas
Tehnica
303 pagini
An: 1974
Fiziologia si tehnologia pastrarii produselor horticole
Tehnica
Ion Burzo
252 pagini
An: 1986
Concentrate alimentare
Tehnica
Dumitru Rusu
245 pagini
An: 1968
Tehnologia conservelor
Tehnica
Ministerul Industriei Alimentare
350 pagini
An: 1951
Spicele bogate - Povestiri din viata gramineelor cultivate
Tineretului
L. P. Kudreavteva-Molodcikova
245 pagini
An: 1961
Manualul inginerului din industria alimentara
Tehnica
Ion Rasenescu, D. Motoc
1139 pagini
An: 1968
Tehnologia moraritului si panificatiei - Metode de analiza, tehnologii si retete de fabricatie
Eurobit
Diana Nicoleta Raba
165 pagini
An: 2007
Tehnologia carnii si subproduselor (Banu ...)
Didactica si Pedagogica
Constantin Banu
598 pagini
An: 1980
Manual pentru cultura de specialitate. Industria alimentara - clasa a IX-a, Scoala de Arte si Meserii
Oscar Print
Maria Luminita Nichita
275 pagini
An: 2004
Tratat de industrie alimentara - Probleme generale (volumul 1)
Asab
978-973-7725-63-9
608 pagini
An: 2008
Instalatii si tehnologii in industria de prelucrare a laptelui
Matrixrom
GHEORGHE VOICU, Mihaela Florentina David
Totul despre Inghetata
Tehnica
Constantin Banu, Marilena Berzea
973310440x
166 pagini
An: 1993
Fabricarea brinzeturilor tari (Traducere din limba rusa)
Tehnica
A. M. Nikolaev
262 pagini
An: 1954
Metode moderne in asigurarea calitatii produselor alimentare
Tehnica
Eugen Holban
317 pagini
An: 1979
Operatii si utilaje din industria vinului
Tehnica
Luca Gheorghe
287 pagini
An: 1997