
Extensie, consultanta, transfer tehnologic in agricultura si industria alimentara
Tehnica
Academia de stiinte agricole si silvice, Agentia nationala de consultanta agricola
128 pagini
An: 2002
Vitaminele in industria alimentara
Tehnica
Victoria Ciupercescu-Matache
286 pagini
An: 1964
Manualul colectorului de lapte
Tehnica
M. Albu
142 pagini
An: 1956
Indrumator pentru industria conservelor vegetale
Tehnica
Stefan Opris
187 pagini
An: 1962
Materii prime si materiale pentru producerea alimentelor
Ceres
Niculae I. Niculescu
270 pagini
An: 1981
Progrese tehnice, tehnologice si stiintifice in industria alimentara, Volumul al II-lea
Tehnica
Constantin Banu, Antoaneta Stoicescu, Ioan Tofan
548 pagini
An: 1993
Managementul calitatii alimentelor, Volumul I
Edict
Cecilia Pop, Ducu Stef
310 pagini
An: 2009
Notiuni Generale de Legislatie in Siguranta Alimentara, in Ecologie si Agricultura
Sitech
Mariana Daniela Marica
9786065305526
134 pagini
An: 2009
Grasimile, aliment si materie prima pentru industrie
Tehnica
Constantin Ionescu-Boeru
115 pagini
An: 1982
Bazele proceselor agroalimentare
Editura de Vest
Mihaela Botis Nistoran
978-973-36-0468-6
157 pagini
An: 2008
Aplicatii ale aditivilor si ingredientelor in industria alimentara
Asab
Constantin Banu
9789737725707
880 pagini
An: 2010
Teste pentru verificarea cunostintelor in tehnologia laptelui
Tehnica
Constantin Patrascu
338 pagini
An: 1982
Cartea lucratorului din industria produselor fainoase - tehnologie si retete pentru produse de panificatie, pa
Tehnica
Traian Zaharia
369 pagini
An: 1983
CZU - Industrie alimentara. Extrase
Tehnica
99 pagini
An: 1969
Procese termogazodinamice in instalatii de uscare si conservare a produselor agroalimentare
Tehnica
Petru Raducanu, Titi Turcoiu, Florea Albu
9733114030
354 pagini
An: 1999
Manualul smintinitorului
Tehnica
C. Stoian
241 pagini
An: 1956
Valorificarea subproduselor din industria laptelui
Tehnica
Gheorghe Miron Costin, Grigore Lungulescu
289 pagini
An: 1985
Tehnologia produselor din carne
Tehnica
Ioan Otel
421 pagini
An: 1979
Biochimia carnii si a subproduselor
Tehnica
Constantin Banu, D. Motoc
435 pagini
An: 1966
Notiuni de biotehnologii alimentare
Solness
Ioan David
251 pagini
An: 2004