
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 633,20 LEI
Autor(i): Constantin Popa , Constantin Gheorghiu , Lazar Benone
Editura: Tehnica
Anul apariției: 1963
Nr. pagini: 449 pagini
Tip copertă: tare
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică, Gastronomie, Diverse
Exemplar cu coperti cartonate si panzate legate. Include numeroase ilustratii color
Din cuprins:
Laboratorul de cofetarie
Semifabricate
Prajituri
Torturi
Produse de patiserie
Fursecuri
Produse de inghetata
Specialitati de inghetata
Produse de bombonerie
Bauturi
Diverse
Comandă online Retetar pentru produse de cofetarie si patiserie la 633,20 lei scrisă de Constantin Popa , Constantin Gheorghiu , Lazar Benone, tiparită la editura Tehnica în anul 1963 cu un număr de 449 pagini. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Retetar pentru produse de cofetarie si patiserie nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Alexandru Ivasiuc interpretat de...
Eminescu
Alexandru Ivasiuc
303 pagini
An: 1980
Alecsandri - literatura pasoptista
Poesis
Florea Firan, Constantin Popa
225 pagini
An: 1995
Gamma angio-encefalografie
Medicala
Constantin Popa, Marina Ticmeanu
262 pagini
An: 1986
Chimia produselor fitofarmaceutice
Tehnica
Constantin Popa, Rodica Drimus
426 pagini
An: 1965
Povestea Nefericitei Mosteniri
Slobozia
Constantin Popa
210 pagini
An: 2012
Himera
Albatros
Constantin Gheorghiu
180 pagini
An: 1982
Pamint si Paienjeni
Pentru Literatura
Constantin Gheorghiu
265 pagini
An: 1969
666 actori craioveni - File de arhiva sentimentala
Scrisul Romanesc
Alexandru Firescu, Constantin Gheorghiu
413 pagini
An: 1993
Nu uita pasarea ucisa
Albatros
Constantin Gheorghiu
330 pagini
An: 1972
Apoteoza
Cartea Romaneasca
Constantin Gheorghiu
542 pagini
An: 1984
Prognoza tehnico-economica in industria alimentara
Ceres
Vintila Rotaru, Niculaie Niculescu
187 pagini
An: 1978
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Ghid profesional in alimentatia publica
Tehnica
Stere Stavrositu
311 pagini
An: 1982
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al V-
Tehnica
Ion Arisanu, Teodora Teodorescu
528 pagini
An: 2001
Bunatati cu carne tocata
Hiparion
79 pagini
An: 2002
100 retete de preparate din ciuperci
Recoop
Constantin Florea, Gheorghe Stefan
75 pagini
An: 1987
Pizza pe gustul fiecaruia
9739953832
102 pagini
Successful Cooking (Charetton)
Telecuisine
Christine and Bernard Charretton
63 pagini
An: 1991
20 Retete de prajituri alese
Sport-Turism
Victor Partan
9786069415047
44 pagini
An: 2021
Paraboloidul eliptic si hiperbolic in constructii
Academiei Republicii Socialiste Romania
Mircea Soare, A. Beles
621 pagini
An: 1964
Calculul placilor - Teorie si aplicatii
Societatii Teiu Botez
Nicolae Ungureanu, Mihai Vrabie
251 pagini
An: 2012
Tehnologii moderne
Scrisul Romanesc
Fanel Iacobescu
246 pagini
An: 2000
Sisteme Reticulare Nedeterminate (Agent)
Tehnica
Radu Agent
982 pagini
An: 1970
Elemente de dinamica si identificarea dinamica a structurilor de constructii
Vesper
Doina Stefan
280 pagini
An: 2001