Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 30,70 LEI
Autor(i): George Ghimicescu
Editura: Junimea
Anul apariției: 1977
Nr. pagini: 314 pagini
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică
Comandă online cartea "Chimia si analiza alimentelor, bauturilor si condimentelor" la 30,70 lei scrisă de George Ghimicescu, tiparită la editura Junimea în anul 1977 cu un număr de 314 pagini. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul "Chimia si analiza alimentelor, bauturilor si condimentelor" nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Dinastia de Hohenzollern ieri si azi
Jurnal de Bucuresti
James Alexander Ginsborg
47 pagini
Tehnologia de valorificare in stare proaspata a fructelor si legumelor
Sitech
Mira Elena Ionica
229 pagini
An: 2001
Prognoza tehnico-economica in industria alimentara
Ceres
Vintila Rotaru, Niculaie Niculescu
187 pagini
An: 1978
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Ghid profesional in alimentatia publica
Tehnica
Stere Stavrositu
311 pagini
An: 1982
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Prezentarea soiurilor de grau si comportarea lor in centrul Olteniei
Sitech
Gabriela Paunescu, Nicoleta Boghici
271 pagini
An: 2009
Arhitectonica radacinii vitelor roditoare pe nisipuri
Sitech
Iulian Ratoi
154 pagini
An: 2009
Proceedings of 9th International Carpathian Control Conference, Sinaia, May 2008
Sitech
Ion Vladimirescu, Universitatea din Craiova
773 pagini
An: 2008
Tehnologia de valorificare in stare proaspata a fructelor si legumelor
Sitech
Mira Elena Ionica
229 pagini
An: 2001
Floricultura generala (Doina Anton)
Universitaria
Doina Anton
360 pagini
An: 2003