
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 9,50 LEI
Editura: MAST
Colecția: Mancaruri si bauturi
Anul apariției: 2011
Categorii: Industrie alimentara, Știința și Tehnică, Gastronomie, Diverse
Produsele din lapte sunt de importanta maxima in alimentatia noastra zilnica. Nu trebuie mereu cumparate de la magazin pentru ca ele pot fi preparate de noi insine. Daca ne asiguram o sursa de lapte (cumparat sau de la propriile animale) putem usor concura cu oricare dintre comercianti. In aceasta carte gasiti: informatii de baza pentru prelucrarea laptelui,multe exemple practice cu indicatii pas cu pas,retete clasice si de specialitati.
Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila. Poza este doar orientativa, e posibil ca in poza sa existe accesorii neincluse in pachet.
Comandă online Produse lactate. Tehnologii si retete de obtinere la 9,50 lei, tiparită la editura MAST face parte din colecția Mancaruri si bauturi în anul 2011 categorie Industrie alimentara, Știința și Tehnică, Gastronomie, Diverse. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Produse lactate. Tehnologii si retete de obtinere nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Afumaturi - Pastrama - Carnati. Carne de porc, vita, pasare si vanat
MAST
Franz S. Wagner
978973122495
160 pagini
An: 2009
CIDRU, vin de pere, rachiu si calvados
MAST
155 pagini
An: 2012
Prognoza tehnico-economica in industria alimentara
Ceres
Vintila Rotaru, Niculaie Niculescu
187 pagini
An: 1978
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Ghid profesional in alimentatia publica
Tehnica
Stere Stavrositu
311 pagini
An: 1982
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al V-
Tehnica
Ion Arisanu, Teodora Teodorescu
528 pagini
An: 2001
Bunatati cu carne tocata
Hiparion
79 pagini
An: 2002
100 retete de preparate din ciuperci
Recoop
Constantin Florea, Gheorghe Stefan
75 pagini
An: 1987
Pizza pe gustul fiecaruia
9739953832
102 pagini
Successful Cooking (Charetton)
Telecuisine
Christine and Bernard Charretton
63 pagini
An: 1991
20 Retete de prajituri alese
Sport-Turism
Victor Partan
9786069415047
44 pagini
An: 2021
Constructii industriale
Didactica si Pedagogica
Victor Popescu
384 pagini
An: 1974
Statica, stabilitatea si dinamica constructiilor - calculul practic - Volumul I
Dacia
Alexandru Catarig
323 pagini
An: 1984
Teoria plasticitatii
Tehnica
V. V. Socolovschi
446 pagini
An: 1954
Paraboloidul eliptic si hiperbolic in constructii
Academiei Republicii Socialiste Romania
Mircea Soare, A. Beles
621 pagini
An: 1964
Calculul placilor - Teorie si aplicatii
Societatii Teiu Botez
Nicolae Ungureanu, Mihai Vrabie
251 pagini
An: 2012