
Recoltarea si valorificarea sangelui in abatoare
Tehnica
Ion Cherciu
99 pagini
An: 1953
Metode si tehnici de control ale produselor alimentare si de alimentatie publica
Ceres
Constantin Dimitriu
383 pagini
An: 1980
Tehnologia fabricarii maltului si berii. Manual pentru scolile profesionale anii I si II
Didactica si Pedagogica
409 pagini
An: 1972
Producerea bauturilor alcoolice traditionale in Tara Palincii
Ceres
N. Pomohaci
408 pagini
An: 2009
Managementul calitatii marfurilor alimentare
Tehnopress
Andrei Octavian Paraschivescu
450 pagini
An: 2004
Aditivi chimici si biochimici utilizati in panificatie
Bibliotheca
Alexandru Stoica
973-8413-11-7
211 pagini
An: 2002
Prelucrarea laptelui in gospodarii si ferme
Tehnica
George Chintescu
9733109533
169 pagini
An: 1997
Manualul smantanitorului
Tehnica
Ministerul Industriei Alimentare
152 pagini
An: 1951
Indrumatorul sterilizatorului din industria alimentara
Tehnica
Brad Segal, Stefan Opris
196 pagini
Laptele aliment si materie prima
Tehnica
Constantin Patrascu
183 pagini
An: 1985
Aparate si instalatii in industria conservelor
Tehnica
Ministerul Industriei Alimentare
192 pagini
An: 1951
Tehnologia produselor fermentative. Spirtul, drojdia comprimata, berea
Tehnica
Ministerul Industriei Alimentare
341 pagini
An: 1950
Tehnologia prelucrarii carnii - Manual pentru licee industriale cu profil industrie alimentara, clasa a XI-a s
Didactica si Pedagogica
Octavian Pavel
371 pagini
An: 1978
Breviar date si formule pentru industria berii
Mirton
Nicolae Rusanescu
145 pagini
An: 1991
Managementul calitatii alimentelor, Volumul al II-lea
Edict
Cecilia Pop, Ducu Stef
327 pagini
An: 2009