Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al VI
Tehnica
Teodora Teodorescu, Alexandru Tianu
637 pagini
An: 2002
Ghid profesional in alimentatia publica
Tehnica
Stere Stavrositu
311 pagini
An: 1982
Laptele aliment si materie prima
Tehnica
Constantin Patrascu
183 pagini
An: 1985
Prognoza tehnico-economica in industria alimentara
Ceres
Vintila Rotaru, Niculaie Niculescu
187 pagini
An: 1978
Congelarea produselor horticole si prepararea lor pentru consum
Tehnica
Gheorghe Mihalca, Raul Viero, Sorin Baltarescu
345 pagini
An: 1980
Oferta cercetarii stiintifice pentru transfer tehnologic in Agricultura si Industria Alimentara, Volumul al V-
Tehnica
Ion Arisanu, Teodora Teodorescu
528 pagini
An: 2001
Afumaturi - carne, mezeluri, peste
MAST
Egon Binder
125 pagini
An: 2000
Merceologie alimentara - Calitate si siguranta
Universitara
Diaconescu Ion
978-973-749-290-6
319 pagini
An: 2007
Conservarea alimentelor prin frig
Didactica si Pedagogica
Lidia Nicolescu, Dumitru Madularu
415 pagini
An: 1962
Instalatii frigorifice si de climatizare in industria alimentara
Alfa
Radu Rosca
9786065400689
363 pagini
An: 2011
Teoria si practica EVOP in industria alimentara
Tehnica
Eugen Holban
418 pagini
An: 1981
Materii prime pentru industria zaharului. Manual pentru scolile medii tehnice de industria zaharului si produ
Tehnica
Ministerul Industriei Alimentare
195 pagini
An: 1952
Caracteristici termofizice ale produselor alimentare
Tehnica
Gheorghe Iliescu, Cornelia Vasile
227 pagini
An: 1982
Tehnologia piinii in unitatile de capacitate mica
Tehnica
Traian Zaharia
259 pagini
An: 1985
Merceologia produselor alimentare, Volumul al II-lea (traducere din limba rusa)
Tehnica
V. S. Gruner
399 pagini
An: 1953
Aplicatii si probleme de tehnologie in industria alimentara
Didactica si Pedagogica
Ioan Rasanescu
296 pagini
An: 1979
Macinarea griului si a secarei
Tehnica
S. I. Scerbakov
291 pagini
An: 1955
Merceologie agroalimentara - Produse de origine vegetala
Orizonturi Universitare
Luminita Pirvulescu
144 pagini
An: 2003
Indrumator pentru lucrari practice in industria carnii si a pestelui
Sitech
Ion Chircan
112 pagini
An: 2005
Bucatarie. Retetar general
National
Violeta Borzea, Dan Chiriac
9789736590976
906 pagini
An: 2018