
Chimia si analiza alimentelor, bauturilor si condimentelor
Junimea
George Ghimicescu
314 pagini
An: 1977
Tehnica frigului si climatizarii in industria alimentara
Tehnica
Ioan Tofan
359 pagini
An: 2000
Xenobiotice chimice de interes alimentar
Eurobit
Zeno Garban
423 pagini
An: 2004
Implicarea Biotehnologiilor in Industria Alimentara
Sitech
Capruciu Ramona
9786061134465
218 pagini
An: 2013
Familia: arta decentei in familie si societate, arta de aranjare si servire a meselor, arta gastronomica de fa
Arta Serviciilor in turism prof. Stere Stavrositu
Stere Stavrositu, Ecaterina Stavrositu
458 pagini
An: 2005
ABC-ul ospatarului
Andreas
Stephen Sander
9789738958364
128 pagini
An: 2008
Marfuri alimentare si siguranta consumatorului
Universitara
Emilia Pascu
9789737497918
An: 2010
Proiectarea fabricatiei in industria alimentara
Tehnica
Niculae I. Niculescu
311 pagini
An: 1980
Sfaturi pentru utilizarea frigiderelor casnice
Tehnica
Radu Ciobanu, Stelian Bucur
158 pagini
An: 1964
Fabricarea produselor zaharoase
Tehnica
G. Nicolescu
309 pagini
An: 1967
Extensie, consultanta, transfer tehnologic in agricultura si industria alimentara
Tehnica
Academia de stiinte agricole si silvice, Agentia nationala de consultanta agricola
128 pagini
An: 2002
Vitaminele in industria alimentara
Tehnica
Victoria Ciupercescu-Matache
286 pagini
An: 1964
Manualul colectorului de lapte
Tehnica
M. Albu
142 pagini
An: 1956
Indrumator pentru industria conservelor vegetale
Tehnica
Stefan Opris
187 pagini
An: 1962
Materii prime si materiale pentru producerea alimentelor
Ceres
Niculae I. Niculescu
270 pagini
An: 1981
Progrese tehnice, tehnologice si stiintifice in industria alimentara, Volumul al II-lea
Tehnica
Constantin Banu, Antoaneta Stoicescu, Ioan Tofan
548 pagini
An: 1993
Managementul calitatii alimentelor, Volumul I
Edict
Cecilia Pop, Ducu Stef
310 pagini
An: 2009
Notiuni Generale de Legislatie in Siguranta Alimentara, in Ecologie si Agricultura
Sitech
Mariana Daniela Marica
9786065305526
134 pagini
An: 2009
Grasimile, aliment si materie prima pentru industrie
Tehnica
Constantin Ionescu-Boeru
115 pagini
An: 1982
Bazele proceselor agroalimentare
Editura de Vest
Mihaela Botis Nistoran
978-973-36-0468-6
157 pagini
An: 2008