
Biologia si tehnologia drojdiilor, Volumul I
Tehnica
Ion Cojocaru, Cristian Voica, Ion Anghel, Nicolae Toma
383 pagini
An: 1989
Prelucrarea initiala a vitelor
Tehnica
V. N. Sasin
98 pagini
An: 1954
Metode rapide de analiza in industria alimentara
Tehnica
Rodica Segal, Brad Segal
207 pagini
An: 1966
Testarea tehnologica, fizico-chimica si microbiologica a vinurilor
Ceres
Vasile Doholici
247 pagini
An: 1981
Produsele alimentare si inocuitatea lor
Tehnica
Constantin Banu, Sabin Vasu
505 pagini
An: 1982
Proprietati functionale ale proteinelor in produsele alimentare
Universitaria Craiova
Violeta Nour
269 pagini
An: 2007
Metode moderne de procesare a materiilor prime agroalimentare
Eurobit
Ducu Stef
205 pagini
An: 2009
Incursiune in lumea temperaturilor scazute - Tehnica frigului si aplicatiile sale
Ceres
Petru Niculita
114 pagini
An: 1988
Ghid national de bune practici pentru siguranta alimentelor. Managementul sigurantei alimentelor. Industria de
Uranus
Viorel Marin
973-7765-11-7
176 pagini
Tratat de industrie alimentara - Tehnologii alimentare (volumul 2)
Asab
978-973-7725-67-7
1152 pagini
An: 2009
Dictionar poliglot de Industrie Alimentara: engleza, romana, germana, franceza, rusa
Tehnica
Mihai Papa-Sotir, Iosif Kathrein
618 pagini
An: 1977
Manualul tehnicianului din industria alimentara, Volumul I
Tehnica
D. Goldan, A. Manasse
460 pagini
An: 1957
Prevenirea defectelor de fabricatie in industria conservelor vegetale
Tehnica
I. Marinescu, Stefan Opris
191 pagini
An: 1967
Conservarea alimentelor prin frig
Tehnica
Gh. Faciu, I. Tampa
332 pagini
An: 1961
Structura si proprietatile fibrelor textile
Tehnica
Iosif Ionescu Muscel, Semerad Radulescu
435 pagini
An: 1970
Tehnologia laptelui si a produselor lactate
Tehnica
Mircea Albu, Victor Argesiu
323 pagini
An: 1954
Indrumator pentru tehnologia brinzeturilor
Tehnica
George Chintescu
348 pagini
An: 1980
Progrese tehnice, tehnologice si stiintifice in industria alimentara, Volumul I
Tehnica
Constantin Banu, Ioan Tofan
431 pagini
An: 1992
Bazele biotehnologiilor in industria alimentara
Universitaria Craiova
Popa Aurel
9789737423313
300 pagini
An: 2007
Cartea Muncitorului din Industria Preparatelor si Conservelor de Carne
Tehnica
I. Stefanescu
214 pagini
An: 1961